PLATFORMA ELECTRONICĂ DE SERVICII A COMUMEI RIBIȚA

este deservită de Portalul de E-Administrație CityOn

Primăria Ribiţa vă oferă posibilitatea online de a plăti taxe, amenzi sau alte plăți diverse într-un mod simplu și ușor. Fie că vreți să citiți ultimele publicații sau să fiți informat de evenimentele din comună, aici le găsiți pe toate. Puteți participa la sondaje, petiții sau chiar să depuneți sesizări.
Toate integrate într-un singur loc.

Cum se procedează pentru a avea acces la platforma electonică de servicii?

În primul rând, pentru a vă proteja datele personale, trebuie să vă autentificați. 
După ce apăsați butonul de mai jos, va trebui să completați formularul electronic cu datele solicitate în câmpurile formularului.
Toate câmpurile trebuie completate și apoi acționați butonul ”Trimite solicitarea”

În termen de cel mult 30 de zile veți primi un e-mail prin care vi se transmite un link prin intermediul căruia vă puteți seta parola contului.
Pașii care trebuie urmați pentru crearea contului sunt intuitivi și ușor de parcurs.

După ce ați parcurs procedura de autentificare, de fiecare dată când doriți să vă conectați la platformă acționați butonul ”Taxe și impozite locale” amplasat pe prima pagină a paginii web ribița.ro, sau butonul de mai jos.
Veți ajunge direct la platforma electronică și nu va mai fi nevoie decât să completați adresa de e-mail și parola pe care ați ales-o pentru a avea acces la datele privind plățile dumneavoastră către primăria Ribița.